KARIN POLDERVAART

Tarieven

Het vastleggen van een afscheid kan een waardevolle manier zijn om de herinnering aan het afscheid van een dierbare te bewaren. Het verliezen van een geliefde brengt nabestaanden in een emotionele en moeilijke periode. Zij beleven deze dagen vaak als in een roes, en veel momenten op de dag van afscheid ontgaat de nabestaande.
Als uitvaartfotografe leg ik de emoties en de sfeer van de dag op een onopvallende manier vast. Ik fotografeer behalve het grote geheel ook de kleine details, de momenten van troost, de bloemen én de lach!

Niet iedere fotograaf, hoe goed bedoeld ook, is een uitvaartfotograaf. Ik geloof dat uitvaartfotografie een waardevolle aanvulling kan zijn op het rouwproces. Het kan helpen bij het verwerken van emoties en het creëren van een blijvende herinnering aan de dierbare. Als fotograaf voel ik mij vereerd om bij te mogen dragen aan deze belangrijke gebeurtenis en ben ik toegewijd om deze dag met de grootste zorg en respect vast te leggen. Het maken van een professioneel afscheidsalbum behoort bij Karin Poldervaart Fotografie tot de mogelijkheden.

Een afscheid om nooit te vergeten

Uitvaartfotografie

portfolio

Uitvaartfotografie op maat

Volledige uitvaartfotografie of fotografie naar wens

Vanaf €200.-

Neem contact op

op een rijtje:

  • fotografie naar wens bij  het afscheid/de uitvaart/de crematie
  • > 100 grote en professioneel nabewerkte bestanden (het aantal foto’s is afhankelijk van de duur van het afscheid) 
  • 2 uur fotografie € 200,00 + € 85,00 per extra uur
  • fotografie vanaf 5 uur kan  eventueel verdeeld worden over 2 dagen
  • een professioneel afscheidsalbum behoort tot de mogelijkheden
Ook verdriet mag er zijn

veelgestelde vragen

FAQ

We willen foto's bij een uitvaart. Wat te doen?

01.

U of uw uitvaartverzorger kan contact met mij opnemen via de e-mail of whatsapp  betreffende de beschikbaarheid, wensen en tijden. Het contact kan vervolgens lopen via de uitvaartverzorging of via een gezins- of familielid, dit waar uw voorkeur ligt. Wilt u mij voor de uitvaart persoonlijk spreken dan is dat natuurlijk mogelijk.

We willen ook foto's van de open kist. Kan dat?

02.

Dat kan. Er zijn diverse mogelijkheden om beelden vast te leggen in de dagen van het afscheid. Dat kunnen foto's zijn van de overledene in de open kist, maar ook het beschilderen van de kist, of de familie rondom de kist. Het vervoer van het woonadres naar de plek van de afscheidsdienst is een optie. Ook ga ik, op uw verzoek, mee naar de ovenruimte bij het crematorium.

We willen herinneringsfoto's nu onze dierbare er nog is. 

03.

Ook herinneringsfotografie behoort bij de mogelijkheden die Karin Poldervaart Fotografie aanbiedt. In overleg spreken we een locatie af. Dit kan bij u thuis als de situatie daar naar is, maar ook elders als dat mogelijk is. Een mooi portret is een tevens een optie voor op de rouwkaart.

We willen graag een afscheidsalbum. 

04.

Een profesioneel afscheidsalbum behoort ook tot de mogelijkheden.  U kunt aangeven welke foto's u in het album wilt hebben, u kunt ook mij de vrije hand geven om het boek samen te stellen.  Er zijn een aantal opties betreffende de omslag, de papierkeuze en het lettertype. U krijgt het concept te zien voor het naar de drukker gaat, zodat eventuele veranderingen nog kunnen worden toegepast. 

nog meer vragen?

Neem contact op

Dennis & Mirjam

"We zijn zo blij met de foto's die Karin van ons gezin heeft gemaakt!"

 

wat een prachtige foto's!

Ricardo & Tanja

" Heel erg bedankt voor je tijd en je geduld! Het zijn geweldige foto's geworden! Wij genieten elke dag van de gezinsfoto's!"

  
Dank je wel voor de geweldige foto's!

Dankjewel voor je bericht!

CONTACT

Een fotoshoot boeken of andere vraag?

Vul het onderstaande formulier in. Ik zal zo snel mogelijk contact met jullie opnemen.

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS

PRIVACY POLICY

© karin poldervaart